Rekrytointi

Tämän sivun kehitys on vielä kesken, mutta alta löydät tietoa miten Luupissa rekrytointi hoituu.

Rekrytoinnista

Luuppi ry on vuonna 1969 perustettu tietojenkäsittelytieteen, matematiikan ja tilastollisen data-analyysin opiskelijoiden ainejärjestö. Meillä on mahdollisuus ikijäsenyyteen ja sen vuoksi meillä onkin yli 1000 jäsentä ja meillä aloittaa joka vuosi yli 200 uutta opiskelijaa. Meidän jäsenet ovat avoimia, yhteisöllisiä ja tykkäävät pitää hauskaa. 

Luupissa löytyy rekrytointiin monipuolista apua. Paras tapa päästä tutustumaan suoraan tekijöihin on ehdottomasti yhteisen tapahtuman järjestäminen. Meillä on rekrytointia varten suunnattu Rekrysauna, jossa pääset etuilemaan opiskelijoiden rekrymarkkinoille. Tarkemmin löydät tietoa kohdasta yritysyhteistyö.

Meillä on kuitenkin myös kevyempiä muotoja saada yhteyttä tulevaisuuden tekijöihin. Sähköpostilistamme on hyvin suosittu rekrytointi-ilmoituksille ja uusia tilaajia tulee joka vuosi noin 100 jäsenen verran. Somepäivityksemme keräävät helposti yli 400 näyttökertaa ja niiden suosio on kasvanut vuosi vuodelta. Tarjoamme siis helppoa näkyvyyttä yrityksellesi!

Mikäli haluat avoimen työpaikkasi näkyville someen ota yhteyttä yritys@luuppi.fi