Yhteistyökumppanit

Luupin yritysyhteistyöllä on vuosikymmeniä pitkät perinteet. Tällä sivulla esittelemme tämän hetkiset yhteistyöyrityksemme. 
Jos haluat mukaan yhteistyöhön Luupin kanssa, ota yhteyttä yritys@luuppi.fi ja tutustu meidän yritysyhteistyöhön!

Perustettu: 2018
Kotisivu: moverest.fi

Alennus kertakäynneistä -15%

Moverest on tamperelainen kuntoutus- ja kehonhuoltoalan yritys, jonka palveluihin kuuluu muunmuassa fysioterapia, hieronta sekä valmennuspalvelut. Teemme töitä, jotta pysyt iskussa niin arjessa kuin vapaallakin. Tavoitteemme on hoitaa kivut ja vaivat pois sekä auttaa sinua huolehtimaan siitä, että ne myös pysyvät poissa. 

Moverest tarjoaa kertakäynneistä 15% alennuksen ja jäsenetu varmistetaan Luupin tarralla. 

Perustettu: 2000
Kotisivu: futurice.com

Avoimet työpaikat 

We help our clients to unleash innovations through digital product design and build, agile software development and lean organizational change. Our services include cloud and data platforms, innovative and data-enabled organizations, software development, and intelligent services and ecosystems. We are looking for smart people who get things done and are damn nice co-workers! The search focuses primarily on full stack, frontend and backend developers, as well as data engineers, who are at later stage in their studies and are willing to continue working with us alongside their studies.

Perustettu: 2001
Kotisivu: gofore.com

Avoimet työpaikat 

Gofore Oyj on kansainvälistä kasvua tavoitteleva digitalisaation asiantuntija. Meitä on Suomessa, Saksassa, Espanjassa ja Virossa yhteensä yli 800 alan johtavaa asiantuntijaa. Tarjoamme asiakkaillemme monipuolisesti palveluita mm. koodaamisesta, kyberturvallisuudesta, sekä muista teknisistä asioista aina ux-suunnitteluun ja tietojohtamiseen asti.

Perustettu: 1983
Kotisivu: etteplan.com

Avoimet työpaikat 

Careers with a difference! We believe that solving tomorrow’s challenges requires different types of people, different competencies, different solutions and a different way of thinking. We believe engineers and developers can change the world.
Etteplanians can be found in 3 different continent, 8 different countries. In Tampere we have offices both in the city centre and in Hervanta. We are constantly recruiting new professionals for software development and digitalization.

Perustettu: 1997
Kotisivu: netum.fi

Avoimet työpaikat 

Netum on kasvava tietotekniikan palvelutoimittaja. Tuotamme järjestelmien elinkaaripalveluita, ketteriä sovelluskehityspalveluita ja liiketoiminnan ja tietohallinnon konsultointipalveluita. Meitä Netumilaisia on jo yli 140 Helsingissä, Tampereella, Turussa ja Porissa. Työnteon ohella vietämme yhdessä myös muun muassa kesäpäiviä, syyspäiviä ja pikkujouluja.

Perustettu: 2007
Kotisivu: vincit.fi

Avoimet työpaikat 

Vincit on huippuasiantuntijoiden organisaatio, teknologiayritys, jossa työskentelee tällä hetkellä yli 600 henkilöä. Etsimme jatkuvasti uusia ohjelmointitaustalla varustettuja työkavereita kaikille toimipisteillemme kehittämään digitaalisia ratkaisuja asiakkaillemme. 

Erityisen hyvin meillä viihtyvät henkilöt, jotka haluavat kehittyä ohjelmistokehityksen huippuosaajiksi ja jotka viihtyvät rennossa ja joustavassa työkulttuurissa. Jos kiinnostuit, lue lisää täältä: vincit.fi/rekry

Perustettu: 1944
Kotisivu: accountor.fi

Avoimet työpaikat 

Accountor on yksi Suomen johtavista ohjelmistoteknologia- ja tuotekehitysyrityksistä. Keskitymme parhaiden ohjelmistojen ja digitaalisen kokemuksen toimittamiseen auttaaksemme asiakkaitamme olemaan liiketoimintansa huipulla joka päivä. Ohjelmistomme mahdollistaa henkilöstöhallinnon, palkanlaskennan ja kirjanpidon digitalisoinnin. Meillä pääset osaksi modernia työkulttuuria, jossa voit kokeilla sinulle parhaiten sopivia työskentelytapoja. Tule mukaan a+ tiimiimme!

 

Perustettu: 1996
Kotisivu: visma.fi

Avoimet työpaikat 

Kiinnostaisiko sinua ura nopeasti kehittyvällä ohjelmistoalalla? Vismalla pääset tekemään töitä pienessä yksikössä lähellä asiakasta ja liiketoimintakriittisten ohjelmistojen parissa. Yrityskulttuurimme on tunnettu mm. yrittäjähenkisyydestä ja matalasta hierarkiasta.

Etsimme jatkuvasti uusia osaajia, sekä kokeneempia että tulevaisuuden talentteja. Hae meille, mikäli sinulla on tahtoa ja draivia luoda uraa yhdessä Euroopan innostavimmista ohjelmistoyrityksistä.

Perustettu: 1990
Kotisivu: digia.com

Avoimet työpaikat 

Digia on ohjelmisto- ja palveluyritys, joka auttaa asiakkaitaan uudistumaan verkottuvassa maailmassa. Palvelutarjoamaamme kuuluu muun muassa digitaaliset palvelut, data ja analytiikka, palvelumuotoilu ja liiketoimintakonsultointi, integraatio ja API sekä liiketoimintajärjestelmät.

Tarjoamme opiskelijoille arvokasta työkokemusta, perusteellisen perehdytyksen tehtäviisi ja paljon uutta oppia kokeneiden tiiminjäsenten opastamana. Työsuhteet voivat vaihdella osa-aikaisista tehtävistä vakituisiin työpaikkoihin oman tilanteesi mukaan. 

knowit logo

Perustettu: 1995
Kotisivu: knowit.fi

Avoimet työpaikat 

Knowit on konsultointiyritys, joka tukee yrityksiä ja organisaatioita digitaalisessa muutoksessa. Meillä on ainutlaatuinen IT-, suunnittelu-, viestintä- ja johtamisosaamisen yhdistelmä, jonka avulla kehitämme innovatiivisia ja kestäviä ratkaisuja luomaan merkittävää lisäarvoa asiakkaiden liiketoimintaan.  

Perustettu: 2000
Kotisivu: sofiadigital.com

Avoimet työpaikat 

Sofia Digital on johtava interaktiivisen television sovellusten ja videopalveluiden kehittäjä yli 20 vuoden kokemuksella. Suomessa asiakkaitamme ovat mm. Yle Areena, mtv, C More ja Ruutu. Olemme Suomessa ainutlaatuinen yritys, sillä meillä pääset mukaan kehittämään sovelluksia älytelevisioihin ja vaikuttamaan vauhdikkaasti kehittyvän alan teknologiaratkaisuihin.
 
Haemme jatkuvasti kasvavaan joukkoomme tällä hetkellä erityisesti sovelluskehittäjiä. Meillä on tarjolla kiinnostavaa ja kehittävää työtä opintojensa loppuvaiheessa olevalle koodaustaitoiselle opiskelijalle, joka on valmis työskentelemään täysipäiväisesti kesällä ja osa-aikaisesti lukuvuoden aikana. Meiltä voit löytää myös mielenkiintoisen aiheen opinnäytetyöllesi. Toimistomme sijaitsee aivan yliopistoa vastapäätä, joten meillä työskentely on helppo sovittaa yhteen opintojen kanssa.

Perustettu: 2005
Kotisivu: siili.com

Avoimet työpaikat 

Siili is a combination of a digital agency and a technology powerhouse. We transform visions into digital strategies, data into insights, and ideas into innovations that matter. We are a community of brilliant yet easy-to-approach, honest and hardworking professionals. We find what’s essential. Then we build it.

Perustettu: 2001
Kotisivu: remion.com

Avoimet työpaikat 

Olemme pieni ja inhimillinen ohjelmistotalo, joka suunnittelee ja toteuttaa IoT-palveluita Suomen teollisuuteen. Taipaleemme alkoi jo vuonna 2001, joten olemme ehtineet vakiinnuttaa asemamme teollisen internetin kentällä ja viisaan tavan toimia.

Meillä on hyvä ilmapiiri, jossa on vapaus ilmaista ajatuksiaan ja jossa huumori hersyää. Emme hinkkaa hankalissa prosesseissa vaan keveys on avainsana niin tekemisessämme kuin organisaatiossamme.

Perustettu: 1996
Kotisivu: solita.fi

Avoimet työpaikat 

Vuonna 1996 perustettu Solita työllistää yli 1000 strategisen konsultoinnin, palvelumuotoilun, ohjelmistokehityksen, analytiikan, pilvipalvelujen ja integraation erikoisosaajaa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Virossa, Belgiassa ja Saksassa.

Jos työtaustasi on teknologian, strategian tai designin parissa ja haluat tehdä asioita, jotka vaikuttavat ihmisiin ja kestävät aikaa – asioita, jotka merkitsevät – kuulut joukkoomme.

Perustettu: 2000
Kotisivu: reaktor.com

Avoimet työpaikat 

Reaktor on suomalainen teknologiakonsultointitalo, jonka tiimit ratkaisevat asiakkaiden erilaisia ongelmia, esimerkiksi päivittäistavarakaupassa, pankkialalla ja media-alalla. Haemme myös hiomattomia timantteja meille töihin – lisätietoja meidän juniorihausta löytyy osoitteesta reaktor.com/junior

Perustettu: 2019
Kotisivu: rare.fi

Avoimet työpaikat 

Rare on nuori webbidevaamiseen keskittynyt luuppilainen konsulttifirma. Haluamme tarjota työntekijöillemme parhaan mahdollisen ympäristön työskentelyyn sekä oppimiseen, ja uskomme, että asiakasprojektit täytyy miettiä tarkasti kullekin työntekijälle: projektin täytyy olla mieluisa ja tukea työntekijän uraa ja kehitystä. Panostamme Rarella ketterään ohjelmistokehitykseen, yhdessä tekemiseen, positiiviseen asenteeseen ja jatkuvan kehittymisen tukemiseen.

Perustettu: 2009
Kotisivu: pinja.com

Avoimet työpaikat 

Pinja syntyi, kun merkittävä joukko teollisen digitalisaation huippuyrityksiä, Protacon, ARROW, SWD, Descal, Netwell, Vision Systems sekä Powen, yhdistivät voimansa. Pinja työllistää Suomessa yli 550 henkilöä, jotka palvelevat johtavia suomalaisia teollisuus- ja yritysasiakkaita sekä kansainvälisiä organisaatioita yli 30 maassa.

Meillä jokainen pääsee toteuttamaan haastavia projekteja muiden tiimiiläisten kanssa ja osaamista arvostetaan, kuten sitä halutaan arvostettavan. Pinja on työnantajana, joka joustaa elämäntilanteiden mukana.

Perustettu: 1960
Kotisivu: insta.fi

Avoimet työpaikat 

Insta Group on suomalainen perheyritys ja luotettu teknologiakumppani tulevaisuuteen katsoville yrityksille ja julkisyhteisöille. Tulevaisuus tehdään tänään, ja me uskomme siihen, että ihmisten ja älykkään teknologian yhteistyö on tässä avainasemassa!

Harjoittelijana pääset oikean työn pariin kokeneempien instalaisten tukemana. Etsimme uteliaita, rohkeita ja työhön tarttuvia tiimipelaaja erilaisiin ohjelmistoalan työtehtäviin.

Perustettu: 1983
Kotisivu: innofactor.com

Avoimet työpaikat 

Innofactor on johtava modernin digitaalisen organisaation edistäjä Pohjoismaissa. Tehtävämme on auttaa asiakkaitamme liiketoiminnan digitalisoinnissa, yhteisöllisen työnteon edistämisessä sekä liiketoimintaprosessien kehittämisessä dataan perustuvan päätöksenteon ja turvallisten pilvipalveluiden avulla. Meillä on yli 500 työntekijää sekä Pohjoismaiden laajin Microsoft-ekosysteemin ratkaisutarjonta.

Perustettu: 2006
Kotisivu: exove.com

Avoimet työpaikat 

Exove on vuonna 2006 perustettu suunnittelu- ja ohjelmistoyritys, joka työllistää lähes 100 henkilöä. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä (HQ), Tampereella, Oulussa ja Tallinnassa. Asiakkaina meillä on laaja kirjo tunnettuja toimijoita aina start-upeihin asti. Suhtaudumme tekemiseemme innolla ja ammattitaidolla ja haluamme asiakkaidemme ja työntekijöidemme menestyvän nyt ja tulevaisuudessa.
Palkkaamme vuosittaiseen työharjoitteluun web-kehittämisestä kiinnostuneita it-alan opiskelijoita. Työharjoittelu kestää kesän ajan ja harjoittelun jälkeen on mahdollisuus keskustella jatkosta meillä.

Perustettu: 2007
Kotisivu: Nitor.com

Avoimet työpaikat 

We work together with our customers to create a better world through digital success stories. In essence, our code comes to life with the people who use it. Join our family of coders, designers, agile consultants, data scientists, strategists and more. We’re on a mission to create sustainable digital development, together, as digital engineers. Pragmatic creativity keeps us on our toes. We don’t settle for assumptions but step beyond the answers to look for better questions.

Perustettu: 2011
Kotisivu: startuplifers.org

Avoimet työpaikat 

Startuplifers connects talented Nordic tech, design and business students and graduates with the best startups in the San Francisco Bay Area.

We’ve sent over 250 ambitious students and graduates to fast-growing startups in the San Francisco Bay Area to learn from the world’s largest tech ecosystem. The goal is to help them find the confidence to create world-changing innovations themselves. And that’s why we do it not-for-profit.

Perustettu: 2019
Kotisivu: pikadev.fi

Pikadev mahdollistaa rekrytoinnin molempiin suuntiin tavanomaiseen työnhakuun verrattuna, yritykseltä hakijalle ja hakijalta yritykselle. Työnhaun lisäksi alustamme mahdollistaa yrityksille työkalun potentiaalisten hakijoiten etsintään ja kontaktointiin.

Pikadev on tehty ensijaisesti koodareille eli formaalisti ohjelmistokehittäjille, jotka ovat kiinnostuneita uusista työllistymismahdollisuuksista.

Perustettu: 2017
Kotisivu: loimu.fi

Avoimet työpaikat 

Loimu ry on luonnon-, ympäristö- ja metsätieteilijöiden oma liitto. Meillä on kaikkein ajankohtaisinta tietoa edustamiemme alojen työllistymisestä, palkkauksesta ja uramahdollisuuksista. Omaamme pitkän kokemuksen loimulaisten alojen työ- ja virkasuhdeasioiden hoitamisesta sekä työmarkkinaedunvalvonnasta. Autamme ja tuemme jäseniämme kaikissa työelämän vaiheissa ja tilanteissa, jo opiskelujen aikana. Liity Loimun opiskelijajäseneksi!

Tietokonepalvelu Hietaniemen logo

Perustettu: 2014
Kotisivu: tietokonepalveluhietaniemi.fi

Alennus Luupin opiskelijajäsenille

Tietokonepalvelu Hietaniemi on täyden palvelun tietokonehuolto ja -kauppa. Luuppilaisille alennus liikkeessä tehtävän oston tai etänä tehdyn tilauksen noudon yhteydessä. Tarkemmat tiedot alennuksesta jäsenedut-sivulta.

HERE-logo

Perustettu: 2005
Kotisivu: here.com

Avoimet työpaikat

In Finland, we are a company like no other in the area. A global company with headquarters and strong presence both in Europe and the US. 9000 employees with offices in 60 countries. Our 80 people in Tampere have competences from DevOps to full-stack sw development, from product ownership to people management and from machine vision to hard-core mathematics. You have career opportunities that rare Finnish companies can offer. You get to work with cutting edge HERE products that we build for large market needs, not just for one customer.

Perustettu: 1994
Kotisivu: entteri.fi

Avoimet työpaikat

Entteri on suomalainen terveydenhuollon tietojärjestelmätoimittaja. Kehitämme yhdessä AssisDentia, yksityisen hammashoitoalan potilastietojärjestelmien ylivoimaista kotimaan markkinajohtajaa. Suhtaudumme työntekoon vakavasti, mutta työyhteisömme on erityisen taitava löytämään monipuolisia keinoja keventämään arkea!

Työllistämme noin 50 henkilöä erilaisissa tehtävissä, valtaosa toimii Tampereella, Hervannan tuotekehityksessä. Olemme osa 4 500 ihmistä työllistävää kansainvälistä Planmeca Group -yritysryhmää, joka vie hammas- ja terveydenhuollon laitteita ja ohjelmistoja yli 120 maahan.

Perustettu: 2010
Kotisivu: huld.io

Avoimet työpaikat

Linnunradan rohkein suunnittelutoimisto Huld työllistää yli 500 henkilöä Suomessa ja Tšekeissä. Asiakkailleen Huld tarjoaa kansainvälisestikin ainutlaatuisen yhdistelmän ohjelmisto- ja tuotekehitysosaamista. Monipuolisen osaajaportfolion ansiosta Huldilla on kyvykkyys toteuttaa erityyppisiä projekteja toimialasta riippumatta. Yhdessä asiakkaiden kanssa Huld rakentaa digitaalisia palveluja ja innovatiivisia tuotteita, jotka kestävät huomiseen – ja sen yli.

Perustettu: 2017
Kotisivu: buutti.com

Avoimet työpaikat

Buutti Oy on oululaislähtöinen IT-alan konsultointi- ja koulutustalo. Neljän innokkaan perustajan porukka on kasvanut perustamisvuodesta 2017 jo yli 100-henkiseksi ohjelmistokehittäjien, kouluttajien ja muiden ICT-ammattilaisten joukoksi.

Junior-tason tekijöille tarjoamme CodeMatch-rekrytointipalvelua, jossa saat laadukasta ohjelmointivalmennusta ja pääset kiinnostavaan projektiin töihin. Kokeneemmille devaajille suunnatut työpaikat löydät Buutti Consultingin puolelta.