Yhteistyökumppanit

Luupin yritysyhteistyöllä on vuosikymmeniä pitkät perinteet. Tällä sivulla esittelemme tämän hetkiset yhteistyöyrityksemme. 
Jos haluat mukaan yhteistyöhön Luupin kanssa, ota yhteyttä yritys@luuppi.fi ja tutustu meidän yritysyhteistyöhön!

Perustettu: 2000
Kotisivu: futurice.com

Avoimet työpaikat 

“Futurice is a full-service digital innovation company. As consultants, we use our software development, design, cloud & data platforms, analytics, AI and strategy & culture expertise to help other forward-thinking organisations create resilient and user-friendly services. We are a global company with 800+ people and offices in 4 countries. We are also a diverse and inclusive company with people from over 40 nationalities from all over the world. We are looking for smart people who get things done and are damn nice co-workers!”

Perustettu: 2001
Kotisivu: gofore.com

Avoimet työpaikat 

Gofore Oyj on kansainvälistä kasvua tavoitteleva digitalisaation asiantuntija. Meitä on Suomessa, Saksassa, Espanjassa ja Virossa yhteensä yli 800 alan johtavaa asiantuntijaa. Tarjoamme asiakkaillemme monipuolisesti palveluita mm. koodaamisesta, kyberturvallisuudesta, sekä muista teknisistä asioista aina ux-suunnitteluun ja tietojohtamiseen asti.

Perustettu: 1997
Kotisivu: netum.fi

Avoimet työpaikat 

Netum on kasvava tietotekniikan palvelutoimittaja. Tuotamme järjestelmien elinkaaripalveluita, ketteriä sovelluskehityspalveluita ja liiketoiminnan ja tietohallinnon konsultointipalveluita. Meitä Netumilaisia on jo yli 140 Helsingissä, Tampereella, Turussa ja Porissa. Työnteon ohella vietämme yhdessä myös muun muassa kesäpäiviä, syyspäiviä ja pikkujouluja.

Perustettu: 2007
Kotisivu: vincit.fi

Avoimet työpaikat 

Vincit on Tampereella perustettu teknologiayritys, jossa työskentelee tällä hetkellä yli 800 henkilöä. Etsimme jatkuvasti uusia ohjelmointitaustalla varustettuja työkavereita kaikille toimipisteillemme kehittämään digitaalisia ratkaisuja asiakkaillemme. Esimerkiksi Moovy-pysäköintisovellus on meidän käsialaa.

Erityisen hyvin meillä viihtyvät henkilöt, jotka haluavat kehittyä ohjelmistokehityksen huippuosaajiksi ja jotka viihtyvät rennossa ja joustavassa työkulttuurissa. Jos kiinnostuit, lue lisää kotisivuiltamme.

Perustettu: 1996
Kotisivu: visma.fi

Avoimet työpaikat 

Kiinnostaisiko sinua ura nopeasti kehittyvällä ohjelmistoalalla? Vismalla pääset tekemään töitä pienessä yksikössä lähellä asiakasta ja liiketoimintakriittisten ohjelmistojen parissa. Yrityskulttuurimme on tunnettu mm. yrittäjähenkisyydestä ja matalasta hierarkiasta.

Etsimme jatkuvasti uusia osaajia, sekä kokeneempia että tulevaisuuden talentteja. Hae meille, mikäli sinulla on tahtoa ja draivia luoda uraa yhdessä Euroopan innostavimmista ohjelmistoyrityksistä.

nokia logo

Perustettu: 1865
Kotisivu: nokia.com

Avoimet työpaikat 

At Nokia, we create technology that helps the world act together.

We are a B2B technology innovation leader pioneering the future where networks meet cloud. At Nokia you will have a positive impact on people’s lives and help build the capabilities needed for a more productive, sustainable, and accessible world.  

We have three sites in Finland: Espoo focuses on the development of mobile networks and cloud products; Oulu specializes in the radio technologies; and Tampere is the home of network management and leading SoC development. Our main focus is on 5G development, while already pioneering the future of 6G.

Open yourself to starting your career with Nokia. We are looking for unique minds with skills such as: SW coding (e.g. C/C++, JavaScript, Python and Golang), SW testing, automation and integration (e.g. Gerrit, GitLab CI, Jenkins), Cloud technology (Webscale clouds, Kubernetes, Docker), System on chip development (MATLAB, System Verilog, UVM). Each year, we welcome around 500 trainees.

digia logo

Perustettu: 1990
Kotisivu: digia.com

Avoimet työpaikat 

Digia on ohjelmisto- ja palveluyritys, joka auttaa asiakkaitaan uudistumaan verkottuvassa maailmassa. Palvelutarjoamaamme kuuluu muun muassa digitaaliset palvelut, data ja analytiikka, palvelumuotoilu ja liiketoimintakonsultointi, integraatio ja API sekä liiketoimintajärjestelmät.

Tarjoamme opiskelijoille arvokasta työkokemusta, perusteellisen perehdytyksen tehtäviisi ja paljon uutta oppia kokeneiden tiiminjäsenten opastamana. Työsuhteet voivat vaihdella osa-aikaisista tehtävistä vakituisiin työpaikkoihin oman tilanteesi mukaan. 

Perustettu: 1995
Kotisivu: knowit.fi

Avoimet työpaikat 

Knowit on konsultointiyritys, joka tukee yrityksiä ja organisaatioita digitaalisessa muutoksessa. Meillä on ainutlaatuinen IT-, suunnittelu-, viestintä- ja johtamisosaamisen yhdistelmä, jonka avulla kehitämme innovatiivisia ja kestäviä ratkaisuja luomaan merkittävää lisäarvoa asiakkaiden liiketoimintaan.  

Perustettu: 2000
Kotisivu: sofiadigital.com

Avoimet työpaikat 

Sofia Digital on johtava interaktiivisen television sovellusten ja videopalveluiden kehittäjä yli 20 vuoden kokemuksella. Suomessa asiakkaitamme ovat mm. Yle Areena, mtv, C More ja Ruutu. Olemme Suomessa ainutlaatuinen yritys, sillä meillä pääset mukaan kehittämään sovelluksia älytelevisioihin ja vaikuttamaan vauhdikkaasti kehittyvän alan teknologiaratkaisuihin.
 
Haemme jatkuvasti kasvavaan joukkoomme tällä hetkellä erityisesti sovelluskehittäjiä. Meillä on tarjolla kiinnostavaa ja kehittävää työtä opintojensa loppuvaiheessa olevalle koodaustaitoiselle opiskelijalle, joka on valmis työskentelemään täysipäiväisesti kesällä ja osa-aikaisesti lukuvuoden aikana. Meiltä voit löytää myös mielenkiintoisen aiheen opinnäytetyöllesi. Toimistomme sijaitsee aivan yliopistoa vastapäätä, joten meillä työskentely on helppo sovittaa yhteen opintojen kanssa.

Perustettu: 1996
Kotisivu: solita.fi

Avoimet työpaikat 

Vuonna 1996 perustettu Solita työllistää yli 1000 strategisen konsultoinnin, palvelumuotoilun, ohjelmistokehityksen, analytiikan, pilvipalvelujen ja integraation erikoisosaajaa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Virossa, Belgiassa ja Saksassa.

Jos työtaustasi on teknologian, strategian tai designin parissa ja haluat tehdä asioita, jotka vaikuttavat ihmisiin ja kestävät aikaa – asioita, jotka merkitsevät – kuulut joukkoomme.

Perustettu: 1960
Kotisivu: insta.fi

Avoimet työpaikat 

Insta Group on suomalainen perheyritys ja luotettu teknologiakumppani tulevaisuuteen katsoville yrityksille ja julkisyhteisöille. Tulevaisuus tehdään tänään, ja me uskomme siihen, että ihmisten ja älykkään teknologian yhteistyö on tässä avainasemassa!

Harjoittelijana pääset oikean työn pariin kokeneempien instalaisten tukemana. Etsimme uteliaita, rohkeita ja työhön tarttuvia tiimipelaaja erilaisiin ohjelmistoalan työtehtäviin.

Perustettu: 2006
Kotisivu: exove.com

Avoimet työpaikat 

Exove on vuonna 2006 perustettu suunnittelu- ja ohjelmistoyritys, joka työllistää lähes 100 henkilöä. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä (HQ), Tampereella, Oulussa ja Tallinnassa. Asiakkaina meillä on laaja kirjo tunnettuja toimijoita aina start-upeihin asti. Suhtaudumme tekemiseemme innolla ja ammattitaidolla ja haluamme asiakkaidemme ja työntekijöidemme menestyvän nyt ja tulevaisuudessa.
Palkkaamme vuosittaiseen työharjoitteluun web-kehittämisestä kiinnostuneita it-alan opiskelijoita. Työharjoittelu kestää kesän ajan ja harjoittelun jälkeen on mahdollisuus keskustella jatkosta meillä.

Perustettu: 2007
Kotisivu: Nitor.com

Avoimet työpaikat 

We work together with our customers to create a better world through digital success stories. In essence, our code comes to life with the people who use it. Join our family of coders, designers, agile consultants, data scientists, strategists and more. We’re on a mission to create sustainable digital development, together, as digital engineers. Pragmatic creativity keeps us on our toes. We don’t settle for assumptions but step beyond the answers to look for better questions.

Tietokonepalvelu Hietaniemen logo

Perustettu: 2014
Kotisivu: tietokonepalveluhietaniemi.fi

Alennus Luupin opiskelijajäsenille

Tietokonepalvelu Hietaniemi on täyden palvelun tietokonehuolto ja -kauppa. Luuppilaisille alennus liikkeessä tehtävän oston tai etänä tehdyn tilauksen noudon yhteydessä. Tarkemmat tiedot alennuksesta jäsenedut-sivulta.

Perustettu: 2017
Kotisivu: loimu.fi

Avoimet työpaikat 

Loimu ry on luonnon-, ympäristö- ja metsätieteilijöiden oma liitto. Meillä on kaikkein ajankohtaisinta tietoa edustamiemme alojen työllistymisestä, palkkauksesta ja uramahdollisuuksista. Omaamme pitkän kokemuksen loimulaisten alojen työ- ja virkasuhdeasioiden hoitamisesta sekä työmarkkinaedunvalvonnasta. Autamme ja tuemme jäseniämme kaikissa työelämän vaiheissa ja tilanteissa, jo opiskelujen aikana. Liity Loimun opiskelijajäseneksi!