Luupin yritysyhteistyö

Luupilla on pitkät juuret myös yritysyhteistyön saralla, jota on tehty jo yli kolmen vuosikymmenen ajan. Yhteistyökumppaneita on nykyään yli 20 ja niiden joukosta löytyy niin pieniä kuin suuria yrityksiä. Yritysyhteistyön muotoina toimivat erilaiset tapahtumat, näkyvyys, mainostus ja sponsorointi.

Tavoitat yritystiimimme sähköpostilla osoitteesta yritys@luuppi.fi.
Tavoitat tarvittaessa meidät myös numerosta 0400 532 989 (Jere Lilja)

Yhteistyösopimusten hinnat

Peruspaketti              1000€
Tapahtuma / Excu             500€
Vierailijaluento             400€
Workshop              400€
Pikkujoulusponssi              400€
Rekrysauna              550€
Haalarimainos      550-1200€

Peruspaketti

Kaikki meidän yhteistyömuodot lähtevät liikkeelle peruspaketista. Tämä paketti sisältää yksinkertaisuudessaan tiedotuksen ja näkyvyyden meidän jäsenille. Saatte käyttöön sähköpostilistat sekä meidän somet, joihin voitte lähettää työpaikkailmoituksia tai muita relevantteja tiedotuksia jäsenillemme. Sivustolle saatte logon ja voitte lisätä lyhyen kuvauksen yrityksestänne. Yhteistyökumppanimme voivat myös kirjoittaa artikkeleita LuuppiSanomiin, joka toimii yhdistyksen sähköisenä lehtenä.

Yritysvierailut eli excut

Meidän yhteistyökumppanien ehdoton suosikki on yritysvierailun järjestäminen. Tämä on paras ja helpoin tapa päästä tutustumaan tulevaisuuden tekijöihin. Hoidamme paikalle teidän yrityksestä kiinnostuneet jäsenemme ja autamme ideoimaan sekä järjestämään vierailun. Porukkaamme kiinnostavat niin tavalliset saunoittelut kuin aktiivinen tekeminen, joten monenlaiseen vierailuun riittää porukkaa.

Vierailijaluento

Vierailijaluento on opettavainen vaihtoehto, joka on myös helppo järjestää etänä. Yleensä aiheet ovat liittyneet johonkin yrityksen projektiin, työmalleihin tai käytettyyn teknologiaan. Pystymme tarvittaessa varaamaan yliopiston tiloista salin tai halutessanne tapahtuma voidaan järjestää myös muualla.

Workshop

Mikäli haluatte nimenomaan järjestää opettavaisen ja aktiivisemman tapahtuman, niin suosittelemme workshopin järjestämistä. Pystymme tarvittaessa varaamaan yliopiston tiloista salin tai halutessanne voidaan se järjestää myös muualla. Meillä on järjestetty esimerkiksi git- ja hakkerointi-workshoppeja.

Pikkujoulut

Kuten monilla muilla ainejärjestöillä, niin Luupilla ei ole vuosijuhlia, joka vuosi. Sen sijaan Luupin korvaava tapahtuma ovat pikkujoulut, joihin osallistuu vuosittain yli 200 henkilöä. Kyseiseen tapahtumaan tarjoamme näkyvyyttä, lyhyitä puheenvuoroja tai sitten tapauskohtaisesti keskustelemme sponsorin kanssa miten he haluaisivat näkyä tässä tapahtumassa meidän jäsenistölle.
Sponsorina saatte yrityksenne logon ohjelmavihkoon ja paikalle saa tuoda esimerkiksi ständejä näkyville. Sponsorit saavat myös pienen puheenvuoron ja kiitoksen yhteistyöstä ohjelman aikana. Pääsponsereille kaavaillaan tapauskohtaisesti pidempi ohjelmavuoro.
Pikkujouluille on myös mahdollista sponsoroida haalarimerkki!

Rekrysauna

Luuppi järjestää Joululomien jälkeen jäsenistölle ja yrityksille rekrysaunan. Mikä ihmeen rekrysauna? Ideana on että työn janoiset opiskelijat saisivat kuulla yhteistyökumppanien rekrytointitarpeista. Tapahtumaan osallistuu noin 6-8 yritystä ja saunan tilan mukaan 50-70 luuppilaista. Kynnys yrityksille ja osallistujille on pyritty tekemään pieneksi, sillä yritystiimi hoitaa kaiken järjestelyn eikä osallistujan tarvitse kuin käytännössä saapua paikalle.
Saunan ideana on, että alkuun on niin sanottu virallinen osuus, jossa yrityksille esitetään kysymyksiä ja opiskelijat saavat nopean idean millaista rekrytointitarvetta kullakin yrityksellä on. Tämän jälkeen jakaannutaan yrityskohtaisesti pienempiin ryhmiin, jossa opiskelijat pääsevät tutustumaan paremmin yrityksen toimintaan. Virallisen osuuden jälkeen luvassa on ruokailu ja virvokkeiden nauttiminen, sekä tietysti saunomista.
Hintaa koko tapahtumalle on yrityksille vaivaiset 450€. Hommaa paikkasi ajoissa kun niitä vielä riittää!

Haalarit

Mitä olisivatkaan opiskelijat ilman haalareita! Luupilla on pitkät perinteet opiskelijahaalarien suhteen ja niiden väri on piin harmaa. Harmaista haalareista erottuvat hyvin sponsorien logot valkoisella painettuina ja selkää koristaa ainejärjestön logo.

Miten saan mainoksen haalareihin?

Tarjoamme mahdollisuuden ostaa haalarimainoksen yhteistyösopimuksen yhteydessä läpi vuoden tai erikseen syksyllä mikäli paikkoja on vielä vapaana. Mainoksien hinnat vaihtelevat paikan ja koon mukaan, hinnat päätetään aina vuosittain. Alla taulukko mainoksien hinnoista. Tarkemmista paikoista ja hinnoista kannattaa olla yhteydessä Luupin haalarivastaaviin. Parhaat paikat on viety jo syksyllä, joten ole ajoissa liikkeellä!

MAINOSPAIKAT JA HINNASTO

Iso mainos 1200€
Keskikokoinen ja sivutaskut 750€
Pieni ja takatasku 550€

luuppi haalarit

Haalarien deadline ja materiaalien toimitus

Haalarimainoksien deadline on syyskuun alussa ja tarkempi päivä on yleensä jo elokuussa tiedossa. Deadlineen mennessä yritys on maksanut mainoksen ja toimittanut logon mieluusti yksivärisenä jossakin seuraavista tiedostomuodossa .eps, .pdf tai .png. Mikäli yritykseltä ei löydy valmiiksi sopivaa logoa, niin autamme mielellämme logon muokkauksen kanssa.

Yhteystiedot

haalarit@luuppi.fi mikäli asiasi koskee vain haalareita.
yritys@luuppi.fi mikäli asiasi koskee haalarien lisäksi esimerkiksi Yhteistyösopimusta.