Jäsenedut

Osa Luupin yhteistyöfirmoista tarjoaa myös luuppilaisille räätälöityjä jäsenetuja!
Jos haluat tarjota jäsenillemme etuja ja saada vastineeksi omalle firmallesi näkyvyyttä, ota yhteyttä yritys@luuppi.fi ja tutustu meidän yritysyhteistyöhön!

Perustettu: 2018
Kotisivu: moverest.fi

Alennus kertakäynneistä -15%

Moverest on tamperelainen kuntoutus- ja kehonhuoltoalan yritys, jonka palveluihin kuuluu muunmuassa fysioterapia, hieronta sekä valmennuspalvelut. Teemme töitä, jotta pysyt iskussa niin arjessa kuin vapaallakin. Tavoitteemme on hoitaa kivut ja vaivat pois sekä auttaa sinua huolehtimaan siitä, että ne myös pysyvät poissa. 

Moverest tarjoaa kertakäynneistä 15% alennuksen ja jäsenetu varmistetaan Luupin tarralla. 

Tietokonepalvelu Hietaniemen logo

Perustettu: 2014
Kotisivu: tietokonepalveluhietaniemi.fi

Alennus Luupin opiskelijajäsenille

Tietokonepalvelu Hietaniemi on täyden palvelun tietokonehuolto ja -kauppa. Myymälä sijaitsee lähellä kampusta osoitteessa Kalevan Puistotie 15.

Tietokonepalvelu Hietaniemi tarjoaa Luupin opiskelijajäsenille seuraavat edut liikkeessä tehtäviin ostoihin tai etänä tehtyihin tilauksiin maksettaessa noudon yhteydessä:

  • 30 € alennus kaikille käytetyille tietokoneille, myös alennetuista hinnoista, poislukien alennetut tuotteet joissa erikseen mainittu, ettei voi yhdistää muihin alennuksiin tai kuponkeihin
  • 10 % alennus kaikista oheislaitteista ja tarvikkeista
  • Alennukset eivät koske asiakkaan toiveesta räätälöityjä tuotteita, kuten custom-tietokoneita
  • 20 %  alennus palveluista. Koskee myös huoltotoimenpiteitä työn osuudelta

Oikeutus etuuksiin varmistetaan paikan päällä maksun yhteydessä esittämällä voimassa oleva opiskelijakortti, josta löytyy Luupin jäsentarra. Alennusta voi hyödyntää etänä tehtyihin tilauksiin noudon yhteydessä maksettaessa.

Perustettu: 2021
Kotisivu: socialsports.fi

Ilmainen kuukausi sovelluksen Premium-versiota Luupin opiskelijajäsenille

SocialSports on mobiliisovellus, jossa kuka tahansa voi osallistua itselleen sopiviin, matalankynnyksen liikuntatapahtumiin tai luoda niitä itse.
Kaikentasoiset liikkujat ja erilaiset liikuntamuodot ovat tervetulleita alustalle.

Yhteistyön tavoitteena on vaikuttaa positiivisesti opiskelijoiden hyvinvointiin lisäämällä opiskelijoiden välisiä poikkitieteellisiä tutustumismahdollisuuksia sekä lisäämällä opiskelijoiden liikuntamahdollisuuksia. Lisätietoja sovelluksesta löydät sivulta socialsports.fi tai lataamalla sovelluksen AppStoresta tai GooglePlay-kaupasta.

Kaikille jäsenillemme on jäsenetuna ilmainen kuukausi sovelluksen Premium-versiota. Ilmainen kokeilu ei sido tilaukseen. Kokeilun voi aloittaa syyskuun aikana. Ohjeet ilmaisen kuukauden hyödyntämiseen ovat lähetetty Loop-sähköpostilistalle (jos et ole saanut viestiä, voit olle yhteydessä Luupin hallituksen jäseniin tai toimihenkilöihin). Sovellusta voi käyttää myös ilmaiseksi ilman mainoksetonta Premium-versiota.

Jos sinulla ei vielä ole Luupin jäsentarraa, voit hakea sen itselleesi Luupin toimistolta päivystysaikojen puitteissa.