Ota yhteyttä

Vastaamme nopeasti mieltä askarruttaviin kysymyksiin sähköpostilla, lomakkeella tai puhelimitse.

Meistä

Luupilla on aktiivinen ja monipuolinen yritystiimi, joka osaa vastata yrityksesi tarpeisiin. Tiimin jäseniä on aina työmäärän mukaan, joten yrityksellesi löytyy varmasti aikaa. Tiimi koostuu monipuolisesti edustamiemme alojen opiskelijoista ja osalla löytyy kokemusta useamman vuoden takaa. Meitä ei tarvitse edes tavoittaa itse vaan huolehdimme myös että yhteistyö ei jää vain sopimukseksi.

Tiimin sisällä tehdään vakaata yhteistyötä ja huolehditaan yritysyhteistyön toimivuudesta. Pyrimme myös jatkuvasti kehittämään tomintaamme ja teemme myös räätälöityjä yhteistyömuotoja. Ota siis rohkeasti yhteyttä, mikäli sinulla on jokin yhteistyö mitä haluat toteuttaa!

Haluatko mukaan tiimiin?

Meillä ei ole tällä hetkellä välitöntä tarvetta uusille tekijöille. Vaikka tiimin jäsenet valitaan yleensä Luupin hallituksen valinnan jälkeen tammikuussa, niin kannattaa rohkeasti olla yhteydessä yritystiimiin, mikäli toiminta kiinnostaa! Meillä on nimittäin mahdollisuus päästä etukäteen tutustumaan toimintaan. Yritystiimiläiseltä vaaditaan Luupin jäsenyys sekä intoa ja kiinnostusta. Kokemusta saat vanhoilta toimijoilta etkä joudu suoraan ns. syvään päätyyn. Toiminta pyritään pitämään rentona, mutta kuitenkaan unohtamatta pientä yritysmaailman jämäkkyyttä. Ole siis rohkeasti yhteydessä!

Yritystiimi

Matias Selin
Tuomas Kiiskinen
Otso Rouhiainen

Tavoitat yritystiimimme sähköpostilla osoitteesta yritys@luuppi.fi.