luuppi_logo

Rekrysauna 2021

Luupin Rekrysauna on tapahtumana jatkumoa keväällä 2020 lanseeratulle Luuppirekrylle. Tapahtuma järjestettiin 8.12.2021 yhteistyössä viiden yhteistyöyrityksen kanssa. Illan tähtinä toimivat Visman, Futuricen, Vincitin, Etteplanin ja Goforen edustajat. 

Tapahtuma alkoi kahvitarjoilulla ja yritysesittelyillä, joissa jokainen yritys kertoi pääpointit heidän firmastaan ja arjestaan. Osallistujat saivat kysellä edustajalta tarkentavia kysymyksiä esittelyn päätteeksi. Esittelyiden jälkeen oli tarjolla pitsaa ja juotavaa, jonka nauttimisen yhteydessä jatkettiin ohjelmaa yrityspaneelin muodossa. Paneelissa kaikki edustajat otettiin lavalle ja he saivat firman logolla varustetulla kyltillä pyytää puheenvuoroa ja vastata yleisöltä ennakkoon koostettuihin kysymyksiin. Tunnelma oli erinomaisen rento ja sen lisäksi, että yritykset pääsivät kertomaan omista vahvuuksistaan, pääsimme myös kuulemaan alasta yleisemmin, kun edustajat komppasivat toistensa kommentteja hyvällä meiningillä. Paneelissa opimme paljon kehittäjän ja suunnittelijan arjesta, ja eri yritysten rekryprosesseihin liittyvistä perinteistä.

Sitten ilta jatkui rennon hengailun merkeissä ja suunniteltu ohjelma huipentui Kahoot-visaan, jossa osallistujat saivat osoittaa tietonsa illan aikana keskustelluista aiheista. Voittajien saatua ansaitut palkinnot päästiin saunaan ja jäljellä olevien tarjoilujen äärelle. Moni yritysedustaja jäi juttelemaan opiskelijoiden kanssa, josta olimme hyvin kiitollisia. Keskustelu tulevaisuuden työmahdollisuuksista on tärkeää opiskelijan kasvulle ja kehitykselle kohti ammattilaisuutta. Kuvat tulevaisuudesta auttavat opiskelijaa hahmottamaan omaa ammatti-identiteettiä.

Kiitos vielä Visma, Futurice, Vincit, Etteplan ja Gofore, että saimme järjestää kanssanne mahtavan tapahtuman! Ensivuonna jälleen kokoonnumme yhteisen tapahtuman merkeissä. 

Sitä innolla odottaen:

  • Luupin yritystiimi ja Luuppilaiset

Lisää postauksia