luuppi_logo

Miten Luupin uudet yrityssivut rakennettiin

Mitä Luupille uudet nettisivut?! No ei nyt sentään kokonaan (vielä), mutta ainakin yhteistyöyrityksille! Päätettiin vihdosta viimein 2020 syksyllä aloittaa Luupin yrityssivujen uusiminen kahden vanhan yritystiimin konkarin Joel Sallisen ja Veeti Ahvosen voimin.

Pitkään oltiin jo useamman vanhan toimijan kanssa mietitty, että mitä uutta, helppoa, hyvää ja pitkäaikaista näkyvyyttä voitaisiin tarjota Luupin yhteistyökumppaneille. Vastaus oli suhteellisen selkeä. Vanhoilta yrityssivuilta oltiin viimeiset vuodet päivitetty lähinnä yhteystietoja sekä tietosuojaseloste, eikä vanhoilta sivuilta löytynyt oikein mitään muuta konkreettista. Yhä useampi yritys sivuille kuitenkin päätyi syystä tai toisesta ja monesti yhteydenottoja sivujen kautta itsekin aikanaan sain.

Toimii myös mobiilissa!

Sivuista tehtiin mahdollisimman houkuttelevat ja yksinkertaiset kuitenkaa Luuppimaisuutta unohtamatta. Etusivulta löytyy heti pieni tärppi: “Miksi käyttää rekryfirmoja? Nappaa suoraan kuormasta!” Luupin yritysyhteistyö on helpoin tapa päästä suoraan käsiksi tulevaisuuden tekijöihin, joista riittää varsinkin IT-alalla pulaa. Kun etusivu on napannut kiinnostuksen, niin yritys löytää tarkemmat tiedot yritysyhteistyöstä sen omilta sivulta.

Yrityksille tarjotaan entistä enemmän näkyvyyttä, sillä nyt sivuille saa logon lisäksi myös lyhyen kuvauksen ja suorat linkit avoimiin työpaikkoihin. Yrityksen kirjoittamat artikkelit näkyvät blogissa ja etusivulla. Lisäksi jatkossa yhteisistä tapahtumista on helppo tehdä oma lyhyt julkaisu sivuille ja uudet kiinnostuneet yritykset pääset ihan konkreettisesti näkemään millaista duunia me tehdään.

Huhhuh, perinteisen pöhinän jälkeen onkin hyvä kertoa mitä tämä tarkoittaa jäsenistölle? Luupin jäsenten on helpompi löytää konkreettista ja tärkeää tietoa yhteistyökumppaneistamme uusien sivujen kautta. Sivujen tarkoitus on myös kertoa avoimemmin Luupin yritystiimin toiminnasta. Sivuilla on helpompi ja selkeämpi julkaista yrityskohtaisia artikkeleita ja mahdollisia vinkkejä esimerkiksi työnhakuun liittyen. Rekrytointisivua kehitetään edelleen ja sinne toivottavasti saadaan tulevaisuudessa avoimet työpaikkailmoitukset esille. Yrityskohtaiset avoimet työpaikat löytyvät kuitenkin tällä hetkellä yhteistyöyritykset -sivuilta.

Kaiken kaikkiaan kaksikko ei voisi olla tyytyväisempi tämän hetken tulokseen ja tästä on tulevaisuudessa mahdollisuuksia kehittää sivuja vaikka mihin suuntaan. Kehitettävää siis riittää edelleen, mutta suunta on oikea. Joelkin voi nyt rauhassa siirtyä eläkkeelle kun pitkäaikainen projekti saatiin kuntoon.

“Oli hauskaa vujuilla” Joel vasemmalla ja Veeti oikealla. Kuva Tuukka Uimonen.

Kiittäen ex-yritystiimiläiset

Veeti Ahvonen, Joel Sallinen

Lisää postauksia