luuppi_logo

Luupin yhteistyökumppani Nitor: Helsingistä lähemmäs Luuppia

Introducing Nitors workplace environment

TEKSTI: ELLA RASKILA, NITOR GROUP OY

Moro luuppilaiset!

Olemme digitaalinen insinööritoimisto Nitor. Meidät tunnetaan ehkä parhaiten asiakas- ja työntekijätyytyväisyydestämme. Kirjoitamme yhdessä asiakkaidemme kanssa digitaalisia menestystarinoita. Emme koodaa koneita, vaan ihmisiä varten. Me nitorilaiset olemme monitaitoisia tulevaisuuden liiketoiminnan rakentajia: digitaalisia insinöörejä. Oletko sinäkin? Tule mukaan luomaan kestävää digitaalista kehitystä! 

Meillä on ilo ilmoittaa, että tammikuusta 2022 alkaen meillä on toimisto myös Tampereella, aivan ydinkeskustassa Ratinassa. Tampere on meille luonteva sijainti, sillä täällä työskentelee meiltä jo muutama työntekijä ja tarkoituksena on kohdentaa rekrytointeja enemmän Tampereen alueelle. Lue lisää Tampereen toimiston ensimmäisestä työntekijästä, Petristä!

Aloitimme yhteistyön Luupin kanssa 2021 ja uusi toimisto mahdollistaa entistä tiiviimpää yhteistyötä jatkossakin, monien aktiviteettien muodossa.

Alla vastauksemme meille useimmin esitettyihin kysymyksiin.

Minkälainen työpaikka Nitor on?

Meillä äänesi kuullaan, etkä luiskahda ennaltamäärättyyn uraan, vaan suuntaudut itseäsi kiinnostaville alueille. Meidät on palkittu useaan otteeseen Suomen ja Euroopan työpaikkojen kärkisijoille työntekijälähtöisestä kulttuuristamme, joka tukee ammatillista kehittymistä. Haastavien asiakasprojektien lisäksi pääset käyttämään työaikaasi kouluttautumiseen, työyhteisömme kehittämiseen tai vaikka yleistä hyvää edistäviin projekteihin. Avoin yrityskulttuuri ja läpinäkyvyys ovat osa yhteisömme koodia, jota sinäkin olet tervetullut kehittämään. 

Mikä on nitorilaisen suosikkistäkki?

Tutkimme vuosittain mitä teknologioita nitorilaiset kehittäjät käyttävät eniten, mitä mieltä he niistä ovat ja mitkä teknologiat kiinnostavat tulevaisuudessa. Nitorin top-10 suosikkistäkkiin vuonna 2021 kuului TypeScript, React, AWS, PostgreSQL, Docker, Kotlin, Next.js, Java, Node.js ja Google Cloud.
Lisätietoja tuloksista voit lukea täältä

Millainen on Nitor yhteisö?

Nitor yhteisö koostuu eri alojen osaajista, mikä on meille iso rikkaus. Kaikkia yhdistää kuitenkin arvomme: intohimo, tehokkuus, pragmaattisuus, ketteryys ja yhteisöllisyys. Meillä työskentelee konsultteina kokeneita ohjelmistokehittäjiä ja datatieteilijöitä, Design-osaajia sekä ketteriin menetelmiin erikoistuneita coacheja. Yhteensä meitä on yli 200 IT-ammattilaista. Pääset taatusti oppimaan ja kehittymään muiden osaavien nitorilaisten kanssa. 

Yhteisöllisyys on meille tärkeää ja haluamme ylläpitää sitä esimerkiksi vuosittaisilla laskettelu- ja Euroopan reissuillamme sekä lukuisten muiden aktiviteettien kautta, meillä on esimerkiksi vappujuhlat ja Lintsipäivä, ehkä tänä vuonna myös päivä Särkänniemessä? 

Miten Nitor ylläpitää osaamisen kehittämistä? 

Meillä on erilaisia osaajayhteisöjä esimerkiksi Frontend Forum, joka kokoaa kaikki fronttiasioista kiinnostuneet ihmiset yhteen säännöllisesti. Yhteisöjen ideana on jakaa osaamista, verkostoitua ja käydä yhdessä läpi esimerkiksi uusimpia teknologioita. Vastaavia yhteisöjä on myös esimerkiksi pilvi- ja mobiilikehittämiseen liittyen. Nitorilaiset ovat aktiivisia kehittämään omia osaamisen kehittämisen tapoja, esimerkiksi Code Camp on meillä ollut suosittu jo vuosia! Olet tervetullut myös osallistumaan kulttuurimme ja vastuullisuuden kehittämiseen.

Meillä voit käyttää työaikaa (10%) osaamisen kehittämiseen ja lisäksi voit osallistua sinua kiinnostaviin koulutuksiin ja konferensseihin (myös ulkomailla). 

Minkälaisia asiakkaita Nitorilla on?

Nitorin asiakaskunta on laaja ja monialainen, haluamme olla asiakkaidemme strateginen kumppani, jonka vuoksi vaalimme pitkiä asiakassuhteita, myös projektimme ovat tyypillisesti pitkäkestoisia. Olemme uudistaneet esimerkiksi Postin Paketti-automaattien käyttöliittymän ja tietojärjestelmät sekä kehittäneet Supercellin pelaajatuen palvelukokonaisuutta. 

Lisää asiakastarinoitamme voit lukea täältä: Menestystarinat – Nitor

Mitä etuja Nitor tarjoaa? 

Etupakettimme on laaja sillä työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkein mittari. Päivitämme etupakettiamme aina tarpeen mukaan. Tässä muutamia etujamme: 

  • Työterveyspalvelumme ovat erittäin kattavat tarjoten myös sairausvakuutuksen ja erikoislääkärit, myös hammashoitoetu on tarjolla 
  • Saat itse valita omat työvälineesi ja voit päivittää niitä oman tarpeesi mukaan kuukausittain kasvavalla budjetilla  
  • Puhelinetu ja nettiliittymä kotiin
  • Laaja työmatka-, lounas- ja kulttuuri/liikuntaetu 
  • Työsuhdepyöräetu
  • Kuukausittainen pienpaahtimotoimitus kotiin
  • Ergonomia ja etätyöskentelyetuja: hierontaetu 500€/vuodessa, halutessasi esim sähköpöytä tai työtuoli kotiin 
  • Täydet palkalliset lomat riippumatta siitä missä kohtaa vuotta aloittaa
  • Kaksi kertaa vuodessa yhteinen strategiamatka; kevättalvisin Lappiin ja syksyihin Eurooppaan

Tässä oli pieni esittely siitä, mitä työ Nitorilla voisi olla, jos haluat kuulla meistä ja Nitorilla työskentelystä lisää voit olla yhteydessä Talent Partneriimme Ella Raskilaan! Ellan tavoittaa parhaiten LinkedIn:n kautta tai sähköpostilla ella.raskila@nitor.com

Nähdään Tampereella!


Lisää postauksia