luuppi_logo

Luupin uusi toimitila!

Pitkän yli 10 vuoden etsimisen ja suunnittelun jälkeen Luuppi on onnistunut löytämään itselleen toimitilan, joka täyttää odotukset paremmin kuin voisi kuvitella! Luuppi aloitti oman toimitilan vuokraamisen tämän vuoden Helmikuussa Pienteollisuustalosta Yliopistonkadulta eli aivan Tampereen yliopiston vierestä. Suuri yli 300:n neliön toimitila sisältää juhlatilan, saunan sekä toimistotilan. Vuoden alussa toimitilan käyttöönoton edistämiseksi valittiin toimitilatiimi, joka vastaa toimitilan alullepanosta. Viimeiset kolme kuukautta on mennyt tavaroiden hankkimiseen sekä remonttien suunnitteluun.

Iso tila mahdollistaa aivan uudenlaisen Luupin kulttuurin kehittämisen ja onkin iso harppaus järjestölle. Tilassa voi opiskella ja viettää vapaa-aikaa. Tila vähentää myös päänvaivaa tapahtumien tilojen etsintöjen osalta. Vuokrakuluja tullaan kattamaan ulospäin vuokraamalla muille tahoille. Menoja ovat myös tukeneet jo monet yhteistyökumppanit (kirjoitushetkellä) Etteplan, Futurice, Gofore, Netum, Rare ja Vincit. Iso kiitos heille! Toimitilan viralliset avajaiset ovat 31.3., jonne kaikki toimitilan sponsorit ovat tervetulleita sekä tietysti luuppilaiset. Tarkemmat tiedot löytyvät tästä linkistä.

Toimitila mahdollistaa siis yrityksille näkyvyyttä ihan opiskelujen arjessa. Juhlatilaan saa tuoda sponsoroimalla roll-up banderolleja. Vanhat ilmoitustaulut saavat paremmin näkyvyyttä. Lisäksi ajan myötä kun toiminta toimitilassa asettuu, niin yhteistyökumppanien näkyvyys kasvaa. Tilaan on mm. suunniteltu näyttöjä joissa yhteistyökumppanien logo pyörisivät. Lisäksi jos yhteistyökumppanilta ei löydy sopivaa toimistoa Tampereelta, niin hyvä vaihtoehto on järjestää yritysvierailu meidän toimistolla!

Mikäli yrityksesi haluaa olla enemmän näkyvillä toimitilassa, niin sponsoroinnista voi olla yhteydessä osoitteeseen toimitila@luuppi.fi

Kiitos toimitilan tähän astisille yhteistyökumppaneille!

Teksti: Veeti Ahvonen -sponsorivastaava

Lisää postauksia