luuppi_logo

Haalarimerkkipaketti: Merkkejä yhteiseksi iloksi

Viime vuonna opintonsa aloittaneet kokivat poikkeuksellisen fuksivuoden, kun syksyn alkuorientaatioiden jälkeen suuri osa opintoihin liittyvistä asioista järjestettiin etänä. Vaikka Luuppikin ainejärjestönä pyrki pitämään mahdollisimman paljon tapahtumia, jouduttiin harmillisen moni niistä perumaan pandemiatilanteen takia. Tästä johtuen monelta jäi kokematta perinteiset Approt, Excursiot, sitsit ja pikkujoulutkin, joka taasen näkyi pienempänä haalarimerkkisaaliina. Moni uusista opiskelijoista toivoi, että olisi saanut kerättyä uusiin haalareihinsa enemmän merkkejä. Hallitus kuuli toiveet ja yritystiimi otti koppia, syntyi idea projektista jonka tuloksena syntyi haalarimerkkipaketti.

Hommaa helpotti huomattavasti Luupin kattava yhteistyöyritysten verkosto. Melko nopeasti meillä oli kasassa suunnitelma paketin toteutuksesta: Teetetään paketti Siili Solutionin ja Futuricen kanssa. Pääsponsori Siili Solutionin kanssa suunniteltiin ja teetettiin uusi ennennäkemättömän hieno teemamerkki. Futurice toimitti oman erikoismerkkinsä ja muuta mukavaa pakettiin. Näiden lisäksi kyselimme eri tahoilta ja saimme muutamien yleishyödyllisten yhteistyöjärjestöjen merkit mukaan. Lopulta materiaalia oli yli kirjeen painorajan! Loput materiaalit viemme Luupin toimistolle, josta niitä voi käydä hakemassa haalareihin ommeltaviksi.

Edellisvuoden fukseille teetetyssä kyselyssä moni vastasi, että haluaa tietää enemmän yrityksistä ja järjestöistä, kenen merkin ompelevat haalareihinsa, joten täältä piisaa:

Siili Solutions

Siili Solutions on suomalainen ohjelmistoyritys, joka kehittää asiakkaidensa liiketoimintaa ja palveluita datan, designin sekä teknologian avulla.Siilille on kunnia-asia pitää huolta työntekijöistänsä. Siksi he tarjoavat laajan valikoiman etuja, vapaa-ajanviettoa sekä oppimismahdollisuuksia kaikille Siileille.

Siilillä työ tehdään osana moniosaajatiimeissä, missä tarjotaan erinomaiset mahdollisuudet omassa ammatissa kehittymiseen. Ketterän tekemisen keskiössä on kokeilukulttuuri ja epäonnistumisten salliminen. Siili onkin erinomainen vaihtoehto jokaiselle uransa alkupuolella oppia ja ammattitaitoa tahtovalle!

Patch of Siili Solutions.

Futurice

We help our clients to unleash innovations through digital product design and build, agile software development and lean organizational change. Our services include cloud and data platforms, innovative and data-enabled organizations, software development, and intelligent services and ecosystems. We are looking for smart people who get things done and are damn nice co-workers! The search focuses primarily on full stack, frontend and backend developers, as well as data engineers, who are at later stage in their studies and are willing to continue working with us alongside their studies.

Trey

Tampereen ylioppilaskunta (TREY) on kaikkien 18 000 Tampereen yliopiston opiskelijan yhteinen edunvalvoja, järjestötoiminnan mahdollistaja, palveluntarjoaja ja yhteisöllisyyden rakentaja. Kaikki me 18 000 opiskelijaa olemme ylioppilaskunta. Yliopistolain mukaan ylioppilaskunnan tehtävänä on toimia jäsenistönsä yhdyssiteenä ja edistää heidän yhteiskunnallisia, sosiaalisia ja henkisiä pyrkimyksiään.

Trey on yliopisto-opiskelijalle erittäin keskeinen ja tärkeä järjestö, sillä tapahtumien ja muiden lisäksi se ajaa opiskelijoiden asiaa ja toimii tukena ongelmatilanteissa.

Patch of TREY.
Patch of Loimu.

Loimu

Loimu ry on luonnon-, ympäristö- ja metsätieteilijöiden oma liitto. Meillä on kaikkein ajankohtaisinta tietoa edustamiemme alojen työllistymisestä, palkkauksesta ja uramahdollisuuksista. Omaamme pitkän kokemuksen loimulaisten alojen työ- ja virkasuhdeasioiden hoitamisesta sekä työmarkkinaedunvalvonnasta. Autamme ja tuemme jäseniämme kaikissa työelämän vaiheissa ja tilanteissa, jo opiskelujen aikana. Liity Loimun opiskelijajäseneksi! Loimun paikallistoimintaa Tampereen kampuksilla tekee Latte.

Koodia Suomesta

Koodia Suomesta -yhdistys rakentaa suomalaista yhteiskuntaa ja edistää ohjelmistokehityksen arvostusta Suomessa ja ulkomailla. Yhdistys tuo yhteen kaiken kokoiset ohjelmistoalan yritykset ja yhteisöt eri puolilla Suomea sekä alan ihmiset ammattilaisista aloittelijoihin. Yhdistyksen myöntämän Koodia Suomesta -merkin avulla tunnistat Suomessa valmistetut ohjelmistotuotteet ja -palvelut.

Patch of Koodia Suomesta.

Kiitos vielä paketin sponsoreille ja kaikille sen toteuttamiseen osallistuneille!

Yritystiimi suosittelee merkkien ompelua pienissä ryhmissä porukalla. Näin ompelustakin tulee osa yhteisöllistä opiskelijaelämää.

Mukavia ompeluhetkiä kaikille!

New Siili feat Luuppi patch.
New patch from Futurice.

Olisi mukava saada palautetta paketin tilanneilta. Sitä voi lähettää osoitteeseen yritys@luuppi.fi

Lisäksi kuvia ompeluhetkistä ja tuloksista voi jakaa sosiaaliseen mediaan ja tägätä  esimerkiksi instagramissa @luuppiry
Tägättyjä stooreja ja postauksia voimme jakaa myös muiden iloksi.

Lisää postauksia